O nama

Hotel “Lane” posluje u sklopu preduzeća Čolović d.o.o., koje počinje sa radom kao porodični restoran 2006. godine. Od samog početka rada predstavlja savršen spoj profesionalne usluge i jedinstvenog ambijenta. Od drugih smo se razlikovali jer smo sve specijalitete pripremali po tradicionalnoj recepturi i željom da našim gostima ispunimo i najzahtevnije želje. Ponosni smo što se na meniju našeg restorana i danas mogu naći tradicionalni specijaliteti i najfiniji proizvodi sa Pešterske visoravni.

lane-panoramma

2015. godina je za nas posebna – restoran “Lane” je postao hotel “Lane”, a odlikuju ga prijatna atmosfera i udobnost ambijenta. Hotel “Lane” je kategorizovan i ima tri zvezdice. Gostima su na raspolaganju dva apartmana i osamnaest soba, opremljenih da ispune vaše želje i potrebe. Sobe su opremljene telefonom, kablovskom televizijom, besplatnim wi-fi, room servisom i mini barom. Za sve goste obezbeđen je parking prostor, kao i podzemna garaža.

Bogat izbor jela i pića, prijatna atmosfera i profesionalna usluga koja će vaš boravak učiniti prijatnim, a naše meandre Uvca, ili beskrajna polja Pešteri koja posetite će vas ponovo vratiti kod nas. Da bi utisak bio celokupan, za vas pripremamo nadaleko poznate specijalitete kao što su Sjenička jagnjetina i sir, jela od heljde i druge specijalitete po vašoj želji.